Ring oss på 0370-126 12 info@varnamoskog.se

ROBOTGRÄSKLIPPARE

— Automower och iMow

HUSQVARNA AUTOMOWER

Husqvarna Automower är din smarta, pålitliga partner i trädgården, från världens ledande tillverkare av robotgräsklippare. Den klipper tyst gräset på dagen och natten, vid regn eller solsken och skapar en perfekt klippt gräsmatta varje dag – och mer tid för alla dina andra uppgifter.

Husqvarna Automower är robust, tillförlitlig och hanterar utmanande gräsmattor samtidigt som du får perfekt klippresultat. Den självgående gräsklipparen navigerar enkelt på komplexa ytor, glider genom smala passager, tuff terräng och branta sluttningar och skapar en perfekt klippt gräsmatta varje dag – med minsta möjliga ansträngning.

Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du glömmer bort din Automower. Du märker den knappt när den åker runt i trädgården och gör sitt jobb snabbt, tyst och effektivt. Inget buller, inget krångel – bara en fantastisk gräsmatta.

Den klipper gräset medan du kopplar av. Den arbetar på natten, och när det regnar, med ett perfekt resultat – även för komplexa trädgårdar. Upptäck det bättre sättet till en finare gräsmatta.

STIHL iMOW

En STIHL robotgräsklippare är en intelligent och automatisk robotklippare som är enkel att använda och ger ett perfekt resultat utan att du behöver anstränga dig. Och det är just det som är finessen med en gräsklipparrobot. Den gör jobbet och du gör vad du vill. Ställ in robotgräsklipparen att klippa när den inte stör dig, mitt i natten eller när du är på jobbet. En av modellerna är dessutom en testvinnare i Råd & Rön.

Söker du en effektiv hjälpreda? Vad behöver du göra för att få en välvårdad gräsmatta: lite eller ingenting – bara en STIHL iMow! Den ser till att gräsmattan alltid är lika grön och fin och det på några få timmar, eftersom din iMow är av den snabba sorten som gillar när det är enkelt och okomplicerat och som alltid finns där när du behöver den. Du bestämmer när den arbetar, när du är hemma eller när du sover. Enkelt uttryckt: Du njuter av din fritid och trädgård och iMow klipper.